Kozijnen renovatie

Ook voor kozijnen renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren/vervangen bestaande kozijnen voor nieuwe houten of kunststof kozijnen.

Bij gevelwijzigingen (andere indeling kozijnen als bestaande toestand) heeft u soms ook een vergunning nodig. Informeer hiernaar bij uw gemeente.

Indien dat nodig is, kunnen wij deze vergunning ook voor u verzorgen.

Houten kozijnen:

Bij het vervangen van houten kozijnen geven wij een degelijk advies betreffende de uitvoering van de kozijnen en het bijbehorende hang- en sluitwerk.

De uitvoering van voordeuren is oneindig. Wij kunnen elke type voordeur voor u laten maken, ook vanaf een afbeelding die u eventueel op internet heeft gezien.

De houten kozijnen worden standaard wit gegrond geleverd. Als u ze in een donkere kleur wilt aflakken kunt u ze ook grijs gegrond geleverd krijgen.

Het leveren van blank gelakte kozijnen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheid.

Kunststof kozijnen:

Bij kunststof kozijnen renovatie heeft u natuurlijk keuze uit verschillende kleuren en houtdesigns. Ook voor voordeuren is er een geruime keus aan uitvoeringen en hang- en sluitwerk. Wij kunnen u hierin uitgebreid informeren.

Bij de kunststof kozijnen kunt u kiezen uit verschillende type profielen en keuzes zoals houtnerfstructuur en houtverbindingen.

Beglazing:

Bij kozijnen renovatie met kunststof kozijnen worden deze voorzien van HR++ glas met een glasopbouw van 5-15-4. HR++ glas heeft een hoge isolatiewaarde wat natuurlijk ten goede komt aan het comfort in uw woonhuis en het is energiebesparend.

Bij houten kozijnen kan tevens HR++ beglazing geplaatst worden met opbouw 5-15-4 of HR+ met opbouw 5-12-4 afhankelijk van de uitvoering van de kozijnen. De beglazing wordt aan de binnen- en buitenzijde geheel afgekit met overschilderbare glaskit.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor matglas, figuurglas of veiligheidsglas afhankelijk van de situatie.

Om een goed beeld te krijgen in bovenstaande mogelijkheden kunnen wij dit het beste laten zien in onze showroom. Hier hebben wij veel kozijnen staan in hout en kunststof en kunnen wij u dus goed informeren over de verschillende mogelijkheden.

diverse 1 40 25 38 39