Dakramen

velux 1

Ook voor dakramen(vensters) kunt u bij ons terecht. Het plaatsen van dakramen is in de meeste gevallen vergunningsvrij. Wij werken uitsluitend met VELUX dakvensters vanwege een prima prijs-kwaliteit verhouding.

De meest voorkomende en bekende dakramen zijn de tuimelvensters GGL 2070, deze zijn gemaakt van grenen hout en wit afgelakt, inclusief gootstukken. Geschikt voor 1 op 1 vervanging met behoud van aftimmering. U kunt ook kiezen voor de GGU 0070, deze zijn vochtbestendig door een kunststof afwerking aan de binnenzijde, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.  Op de website www.velux.nl vind u nog meerdere mogelijkheden.

Bij het plaatsen van een dakvenster maken wij een sparing in het schuine dakvlak en plaatsen we het dakraam met of zonder binnenafwerking. In de meeste gevallen zal er een raveling gemaakt moet worden om de bestaande constructie (gordingen/sporendak) op te vangen. Dit neemt wel wat extra kosten met zich mee.

Tevens kunnen we bestaande dakramen voor u verplaatsen naar een andere plek of dakvlak, bijvoorbeeld als er op die plek een dakkapel geplaatst wordt. We gebruiken dan de bestaande materialen van dit dakvenster. Echter vervalt dan de garantie op lekkages.

Natuurlijk nemen we al het bouw- en sloopafval mee.