Showroom

Natuurlijk wilt u de dakkapel op ware grootte bekijken voordat hij bij u geplaatst wordt. Dit is mogelijk in onze showroom waar wij u hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. U kunt dan diverse dakkapellen bekijken in verschillende uitvoeringen en met verschillende materialen afgewerkt. Denk hierbij aan verschillende uitgevoerde kunststof dakkapellen of een houten dakkapel.

Tevens kunt u in de showroom houten en/of kunststof gevelkozijnen, schuifpuien, tuindeuren e.d. bekijken en de mogelijkheden van afwerkingen aangaande de dakkapel. Wij staan dus graag voor u klaar. Ook hebben wij in de showroom vele voorbeelden van horren, raamdecoraties en rolluiken voor uw dakkapel.

 

  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3766-600x450.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3767-600x450.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3769-600x450.jpg

Voor een bezoek aan onze showroom vragen wij u om een afspraak te maken (contact). Een bezoek is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (8.00 tot 16.00 uur). Het kantoor, bedrijfshal en showroom is gevestigd aan de Tinus van der Sijdestraat 24, 5161 CD te Sprang-Capelle.