Prijzen dakkapellen

Elke dakkapel is anders, vandaar dat wij vooraf niet kunnen aangeven wat de uiteindelijk prijs van een dakkapel is. Voor een prijsopgaaf en een geheel vrijblijvende offerte komen wij uiteraard graag bij u langs. We bespreken dan uw wensen en bekijken de mogelijkheden betreffende de dakkapel. U kunt ons ook een e-mail sturen met informatie over uw gewenste dakkapel (afmeting, materiaalkeuze en/of afwerking), eventueel voorzien van foto’s van uw woonhuis waar de dakkapel geplaatst moet worden. Hierna ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een offerte per mail met prijzen dakkapellen.

Hieronder volgt een indicatie van prijzen van onze dakkapellen:

Dakkapelbreedte 3 meter: circa € 4,350,00

Dakkapelbreedte 4 meter: circa € 5.200,00

Dakkapelbreedte 5 meter: circa € 5.700,00

Dakkapelbreedte 6 meter: op aanvraag

Let wel op! Bovenstaande prijzen zijn indicatief, inclusief montage/plaatsing en BTW, afhankelijk van uitvoering en situatie ter plekke en gebaseerd op onze standaard dakkapel. (Standaard dakkapel = dakkapel met plat dak, kunststof kozijn, trespa bekleding, dakhelling >35 graden en exclusief binnenafwerking)

Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een dakkapel, kozijnrenovatie of aanbouwen onder het genot van een kopje koffie of thee.