Horren en raamdecoratie

Insecten hor

insecten hor Natuurlijk wilt u de door de dakkapel gecreëerde ruimtes goed luchten/ventileren zonder overlast van insecten. Daarom kunt u in de draai/kiep ramen op maat gemaakt inzethorren plaatsen tegen vliegen en/of muggen. Deze horren voor kunststof kozijnen bestaan uit een aluminium frame in kleur van het kozijn voorzien van een gaas. De horren zijn op een gemakkelijk wijze te plaatsen en tevens uitneembaar. De horren worden zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Ook voor houten draai/kiepramen zijn er horren verkrijgbaar. Deze worden aan de buitenzijde in het kozijn geplaatst en zijn voorzien van borstels rondom het frame, zodat ze in het kozijn klemmen.

Splendid Pliss

Raamdecoratie Splendid Pliss De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen. Geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan de splendid pliss eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden. Bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot geheel verduisterend .

Latende

Raamdecoratie Latende De Latende is een raamdecoratie met jaloeziën van 25 mm lamellen welke is geplaatst in een aluminium frame. Door middel van magneetband kan de Latende gemakkelijk op het kozijn bevestigd worden. De bediening gaat van boven naar beneden en blijft in elke gewenste stand staan. De Latende is in de volgende kleuren leverbaar RAL9016, RAL9010 of RAL9001.

Shadow

raamdecoratie shadow De Shadow is een decoratieve raamdecoratie. Het doek van de Shadow is trapsgewijs gevouwen en dubbel uitgevoerd. Door dit dubbele doek ontstaat er een honingraatstructuur die enigszins isolerend is. De Shadow wordt compleet voorgemonteerd geleverd en kan door middel van magneetband op de glaslatten worden geplakt. In verschillende kleuren en motieven leverbaar zowel doorschijnend, half verduisterend en geheel verduisterend. De Shadow is ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Een kleine greep uit onze collective. Al deze horren en raamdecoratie zijn afkomstig van KEJE en kunt u bekijken in onze showroom

[soliloquy id=”1667″]