Dakkapel renovatie

Indien uw bestaande dakkapel in principe nog voldoet, maar enkele onderdelen aan vervanging toe zijn, kunt u ook kiezen voor een dakkapel renovatie. Bij een dakkapel renovatie kunt U denken aan alleen het kozijn te vervangen door een nieuw houten of kunststof kozijn met nieuwe HR++ beglazing. Of u kunt de buitenbekleding/boeiboorden e.d. vervangen door hout of wellicht trespa of andere onderhoudsarme materialen, natuurlijk in verschillende kleuren leverbaar.

Het vernieuwen/vervangen van de oude dakbedekking behoort ook tot de opties. U heeft dan de keuze voor een nieuwe bitumineuze dakbedekking, een EPDM-membraam dakbedekking of een kunststof dakbedekking. In de keuze hierin adviseren wij u graag. Als boeiboordrandafwerking kunt u kiezen voor een standaard aluminium daktrim of een gezette zinken kraal. Indien het mogelijk en noodzakelijk is kunnen we de dakkapel ook (na)isoleren. Dit is afhankelijk van de bestaande opbouw cq. constructie van uw dakkapel. Wij adviseren u graag hierin.

Door middel van deze dakkapel renovatie krijgt uw oude dakkapel weer een nieuw uiterlijk en kan hij weer jaren mee. Dit tegen een relatief lage investering. Voordeel van een dakkapel renovatie is dat de binnenafwerking gehandhaafd blijft. Nadeel van renovatie is dat de afmeting van de dakkapel hetzelfde blijft en u niet altijd een optimale isolatiewaarde haalt.

Ook het renoveren van een dakkapel gebeurt altijd in 1 dag.

Voor renovatie

Voor renovatie

Na renovatie

Na renovatie